Tästä eivät vauvauutiset parane – tulevat vanhemmat räppäävät videolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jotkut vanhemmat sanovat, että heidän perheessä ei tehdä lapsia, vaan ne savat tulla sitten kun on aika. Aina kuitenkaan haikara ei ole samaa mieltä vanhemmiksi haluavien kanssa, ja joskus pariskunnat joutuvat turvautumaan hedelmöityshoitoihin lapsen saamikseksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kun onni sitten vihdoinkin potkaisee, ei riemulla ole rajaa. Nyt YouTubessa niittää suosiota Jalene ja Lincoln Taylorin julkaisema video, jossa he kertovat kauan kaivattuja vauvauutisia koko maailmalle. Utahista kotoisin oleva pari on nimittäin yrittänyt saada lasta jo tovin, ja Jalene kärsi keskemenon viimeksi kesällä, Today-lehti tietää.

Nyt hän on kuitenkin onnistuneesti raskaana ja pari päätti kertoa asiasta Toyotan Swagger Wagon -mainoksen innoittamana. Tuleva äiti ja isä räppäävät videolla upeasti, ja jonakin päivänä heidän jälkikasvunsa varmasti miettii, että hänellä on maailman cooleimmat vanhemmat. Vauva on nimetty Taylor Babyksi.