Valvontakamera kuvasi aaveen vierailun – hämmentävä näky videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parhaillaan vietettävä Halloween innoittaa jälleen ihmisiä metsästämään kummituksia taloista, joissa on kerrottu kulkevan henkiä. Maailmalla on monta tunnettua kummitustaloa, ja nyt luetteloon on liittynyt Floridassa sijaitseva hotelli.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Daytona Beachilla sijaitseva Plaza Resort and Spa on historiallinen majoitusalan liike. Floridassa sijaitsevan hotellin valvontakamera ikuisti äskettäin oudon näyn, kun majoitusliikkeen ravintolan baaritiskin tuntumassa leijaili tunnistamaton ilmiö. Hotellin turvallisuudesta vastaava Chris Lenkiewicz oli huomannut aaveen valvontakameroista.

– Se ei ollut pölyä tai taskulampun kajoa. Kukaan ei pilaillut henkilökuntamme kustannuksella, Lenkiewicz päivitteli Wesh-televisiokanavan uutisille.

Kun vartija meni tarkastamaan outoa ilmiötä, hävisi aave hetkeksi kamerasta. Hotellin henkilökunta on nähnyt rakennuksessa ihmeellisiä asioita ja kuulleet outoja ääniä ennenkin. Etenkin 1111-huonetta pidetään paranormaalisesti aktiivisena, koska siellä asunut asiakas hyppäsi taannoin parvekkeelta kuolemaan.