Arianny Celeste pääsi rannalle – bikinivartalo ei jättänyt kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen kaunotar Arianny Celeste on eräs kansainvälisesti tunnetuimmista UFC-vapaaotteluorganisaation kehätytöistä. Neitokainen on tehnyt töitä myös YouTube-kanava Cinefixin keulakuvana. Lisäksi Arianny poseeraa säännöllisesti glamourmallina erilaisissa kuvissa.

Nyt hänet on kuitenkin bongattu pitkästä aikaa vapaalla, kun kaunotar kuvattiin eilen Miami Beachilla Floridassa. Mukana oli myös hänen koiransa Bentley, joka näytti kuvaajien mukaan pitävän emäntänsä rinnalla matkustamisesta.

Arianny Celesten eksoottinen kauneus on herättänyt ihastusta kaikkialla maailmassa kehätyttöpestiin palkkaamisen jälkeen. Hän on syntynyt Las Vegasissa. Ensimmäisen mallikeikkansa kuvankaunis nainen sai jo nelikuukautisena. Ariannylla on tutkinto Fitness-yritystoiminnasta ja ravintotieteestä. Miestenlehtien kansia koristanut nainen puhuu myös sujuvaa espanjaa.