Elämäsi jäätävin Halloween-asu – tätä ei sukulaisille kehtaa näyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lokakuinen Halloween on lasten ja lapsenmielisten oma naamiojuhla. Yleensä asuihin otetaan joka vuosi inspiraatiota erilaisista ilmiöistä ja kuluneen vuoden tapahtumista. Tänä vuonna suurin kohu on ollut amerikkalaispoppari Miley Cyrusin ympärillä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mikäli mietit vielä naamiaisasuasi, etkä ole lyönyt valintaasi lukkoon, yksinkertainen ratkaisu voi olla lähempänä kuin arvaisitkaan. David Correos -niminen mies teki taannoin YouTube-videon, jossa hän ohjastaa halukkaita löytämään Mileyn MTV Video Music Awards -gaalan rohkean tyylin.

Hän luo asun kodin tavallisia ruoka-aineita ja esineitä käyttäen. Huumorimiehen mukaan asuun tarvitsee kaksi sitruunaa, huulipunaa, teippiä ja muovikelmua. Lopputulos voi hyvällä tuurilla olla vielä irvokkaampi kuin Mileyllä. Vielä ehdit mukaan viikonlopun Halloween-juhliin.