Lauren Goodger paastoaa kunnes vihapuheet loppuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläisen TOWIE-sarjan tähtenä mainettaan niittänyt Lauren Goodger on kärsinyt kuuluisuuteen astumisensa jälkeen rankasta palautevyörystä hänen painoonsa liittyen. Kurvikas nainen on päättänyt ryhtyä mullistaviin toimenpiteisiin rauhan saadakseen.

Ennenkin painoaan painostuksen alla pudottanut Lauren Goodger on nyt kertonut Twitterissä, että hän ei ole syönyt tai koskenut ruokaan päiväkausiin kyllästyttyään häntä koskeviin läskipuheisiin.

Lauren uhoaa, että hän riuduttaa itsestään paaston avulla televisiobisneksen hoikimman naisen, jonka jälkeen ihmiset jättävät hänet rauhaan ja antavat hänen olla oma seksikäs itsensä. Moni ehti näkemään nämä Laurenin twiitit, vaikka hän poistikin ne pian julkaisemisen jälkeen.

Lauren on julkaissut Twitterissä usein paljastavia otoksia ja toiset ihmiset ovat paheksuneet niitä. Joidenkin mielestä nainen on tunkenut itsensä kuvissa liian tiukkoihin vaatteisiin. Useimpien silmään Lauren on kuitenkin varsinainen ”paisti” ja moni ihmetteleekin, miksi neitokainen saa niin rankkaa kritiikkiä osakseen. Myös naisen ystävät ovat usein puolustaneet häntä julkisesti.