Uskomaton video Syyriasta: Panssarivaunu ampui suoraan kameraan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan monessa maailmankolkassa käydään sotaa, mutta erästä eniten huomiota saaneista sodista käydään Syyriassa. Nyt siellä on saatu ikuistettua videokameralle pelottava ja harvinaislaatuinen tilanne, jossa panssarivaunu ampui suoraan kohti kameraa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tietokone- ja konsolipeleissä monet ovat voineet joutua samanlaiseen tilanteeseen. Damascoksen liepeillä kuvatulla videolla nähdään ensin kuinka panssarivaunu matelee kameran eteen ja sen jälkeen suuntaa putkensa suoraan kohti kameraa. Pian näkyy jo räjähdys, kun panssarivaunusta ammutaan täyslaidallinen kohti kameraa. Videon todenperäisyydestä ei ole täyttä varmuutta. K18-ikärajalla varustetun videon voi katsoa YouTubessa tästä.