Rochelle Aytesin pysäyttävä iltapuku – puolialastomana vai ei?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Rochelle Aytes on vielä suomalaisille varsin tuntematon tähti, mutta neitokainen tekee kuitenkin parhaillaan tuloaan Hollywood-tähtien kärkikaartiin.

Rochelle nähdään nyt kuvissa, jotka ikuistettiin VH1-televisiokanavan järjestämissä juhlissa, jotka järjestettiin CrazySexyCool The TLC Story -televisioelokuvan ensi-illan kunniaksi. Aytes säväytti punaisella matolla näyttävällä asullaan, josta ei heti tiennyt onko se poikkeuksellisen paljastava.

37-vuotias Rochelle Aytes on amerikkalainen näyttelijätär, joka tunnetaan parhaiten Lisa Breauxin roolistaan elokuvassa Madea’s Family Reunion. Nykyisin hän tähdittää Mistresses-televisiosarjaa, jota esitetään Yhdysvalloissa ABC-kanavalla. Uransa alkuvaiheessa Rochelle nähtiin vilaukselta myös Sinkkuelämää ja Teho-osasto -televisiosarjoissa.