Teinipoika käytti liikaa Axea koulussa – oppilaita kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinipoikien yksi miehisyyden askel on deodoranttipullon ostaminen ja sen liiallinen käyttäminen. Vielä aikuisiälläkin monet naiset inhoavat joidenkin deodoranttien tuoksua, koska ovat saaneet niistä yliannostuksen jo yläasteella.

Nyt Brooklynissa sijaitseva koulu on jouduttu sulkemaan kuudesluokkalaisen pojan liiallisen Axen käytön takia. Time-lehden mukaan kahdeksan oppilasta oli joutunut sairaalaan ja kaksi lääkärin pakeille, koska teinipoika oli suihkuttanut liikaa deodoranttia vartaloonsa. Deodorantin yliannostus koettiin Medgers Evers College Preparatory Schoolissa. Vielä ei tiedetä, miksi deodorantti aiheutti oppilaille vahvoja oireita.

Kyseessä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta kun deodorantti aiheuttaa ongelmia kouluolosuhteissa. Pennsylvaniassa sijaitsevassa lukiossa aine on kokonaan kielletty, koska sielläkin on jouduttu toimittamaan huonovointisia oppilaita sairaalaan. Connecticutissa erään lukion miesten pukuhuoneen palohälyttimet menivät vikatilaan liiallisen deodorantin takia.