Merileijona varasti miesten kalansaaliin – suoraan kädestä!

Digi Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kalamies tarvii nopeita refleksejä varsinkin, kun eväkäs tarttuu koukkuun. Kun kalansaalis on saatu veneeseen, on voitonriemu jo taattu. Vanhan sanonnan mukaan ei kuitenkaan kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Joskus väliin voi nimittäin tulla yllättäviä tekijöitä. Kalamies Mike ”The Gritz” Ritz ja kokki Yvan Mucharrz kuvasivat Chef on the Water -televisio-ohjelmaa, ja oppivat tämän kantapään kautta. Miehet poseerasivat kuvia vasten kalansaaliinsa kanssa, kun nälkäinen merileijona astui kuvaan.

Otus sieppasi kalan suoraan Mucharrzin kädestä. Yllättyneinä nauraskelevien kalamiesten mielestä eläimen yllätysryöväys oli suoranainen rikos. Onneksi herroille jäi vielä puolet saaliista käteen, joten kaikkea ei menetetty parempiin suihin.