Nuori mies irtisanoutui harvinaisen näyttävästi

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Kerroimme taannoin eräästä neitokaisesta, joka kyllästyi työhönsä ja ilmoitti lopputilistään pomolleen näyttävästi videon turvin. Hän tanssi kyseisellä pätkällä pitkin työpaikkaansa Kanye Westin Gone-hitin tahdissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs kahvilatyöntekijä on keksinyt oman tapansa sanoa pomolleen hyvästit. Mies nimittäin kutsui työpaikalleen a cappella -lauluryhmän ja esitti irtisanoutumisensa hämmästyneille esimiehilleen ja riemastuneille kahvilan asiakkaille musiikin keinoin.

Hykerryttävä lauluesitys sai paikallaolijat taputtamaan haltioissaan, eivätkä työtoverit ja esimiehetkään vaikuttaneet ottaneen nokkiinsa lähtöilmoituksesta. Tässäpä hyvä idea niille, jotka suunnittelevat työpaikan vaihtoa.