Avril Lavigne sai unelmalahjan synttäreillään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalaisen Nickelback-yhtyeen keulahahmo Chad Kroeger kihlautui viime vuonna poptähti Avril Lavignen kanssa. Pariskunta rakastui alkujaan yhdessä laulaessaan ja artistit astelivat vihille viime kesänä Euroopassa.

Avril vietti syyskuun lopussa syntymäpäiviään. 29 vuotta täyttänyt nainen kertoi sittemmin The Lowdown with Diana Madison verkkochatissä, että hänen paras syntymäpäivälahjansa oli oma aviomies. Avril ja Chad olivat joutuneet kymmeneksi päiväksi erilleen omien työkiireidensä takia, ja laulajaneitonen toivoi, että voisi viettää syntymäpäivänään aikaa rakkaansa kanssa.

Laulajatar ja Nickelback-keulahahmo avioituivat Etelä-Ranskassa. Häät järjestettiin Chateau La Napoule -linnalla. Pari vaihtoi vihkivalansa noin 50 vieraan edessä. Avril Lavigne on ollut aiemmin naimisissa Sum 41 -yhtyeen keulahahmon Deryck Whibleyn kanssa. Tähtiparin avioliitto kesti kolmen vuoden ajan. Sittemmin poptähti oli pitkään on-off -suhteessa Kardashianien realityperheeseen kuuluvan Brody Jennerin kanssa.