Korealaiset haluavat kloonata kuolleita lemmikkikoiria – ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikin menettäminen on aina kivulias kokemus. Esimerkiksi koiraansa tai kissaansa on mahdollista kiintyä samalla tavalla kuin läheiseen ihmiseen. Nyt korealaiset tutkijat tarjoavat kuitenkin tilaisuutta herättää kuollut koirakaveri henkiin.

Henkiinherättämistä ei tehtäisi Stephen Kingin tarinoiden kaltaisen lemmikkien hautausmaan tai muun mustan magian avulla, vaan kloonausteknologian keinoin. Eteläkorealainen Sooam Biotech -ryhmä väittää nimittäin kloonanneensa menestyksekkäästi jo 400 koiraa ympäri maailmaa. Nyt he tarjoavat yhdelle britille mahdollisuuden saada koiransa kloonatuksi.

Sooa Biotechin mukaan he pystyvät kloonaamaan mihin tahansa rotuun kuuluvan ja minkä tahansa kokoisen koiran. Ryhmä aikoo vierailla Iso-Britanniassa ja se on järjestänyt kilpailun, jossa voittajan lemmikki kloonataan ilmaiseksi. Normaalisti toimenpide maksaisi Odd News -sivun mukaan noin 63.000 euroa.