Tori Spellingin seksivideo halutaan julkaista – jättitarjous tehty

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositusta Beverly Hills 90210 -nuorisosarjasta tunnetuksi tullut Tori Spelling paljasti elämäkertakirjassaan tehneensä aviomiehensä kanssa yksityiseksi tarkoitetun seksivideon. Video oli vähällä päätyä luvattomaan levitykseen, mutta pariskunta onnistui estämään sen ainakin toistaiseksi.

Nyt useiden julkkisten kotipornovideoiden julkaisusta vastanneen Vivid-yhtiön johtaja Steve Hirsch on kiinnostunut Tori Spellingin seksivideosta. TMZ-verkkosivuston mukaan mies on valmis tarjoamaan suurta rahallista korvausta tähdelle, mikäli hän luovuttaa videon yhtiön julkaistavaksi.

Tori Spelling on tiettävästi kärsinyt viime aikoina pahoista taloudellisista vaikeuksista. Steve Hirsch vihjaa Spellingille osoitetussa kirjeessään että videon julkaisemisesta lupaamansa palkkio voisi korjata ongelman. Hän kuitenkin haluaa nähdä pätkän videosta varmistuakseen sen aitoudesta.

Lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa näytellyt Dean McDermott ja Beverly Hills 90210 -sarjasta tuttu Tori Spelling saivat kolmannen lapsensa lokakuussa. Tyttövauvan nimeksi kastettiin Hattie. Pariskunnalla on myös viisivuotias poika Liam Aaron ja neljävuotias tytär Stella Doreen. Kaunotar meni naimisiin kanadalaisen näyttelijän Dean McDermottin kanssa vuonna 2006.