Kaloripommi vailla vertaa! Uppopaistettujen leivosten välissä pekonia ja pihvi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Philadephiassa toimiva PYT-yritys on loihtinut kerta toisensa jälkeen ällistyttäviä hampurilaisia, kuten lasagnepurilaisia tai nuudelihamppareita. Nyt heidän listalle nousi todellinen sydänkohtauksen aiheuttava herkku.

Kuva: PYT
Kuva: PYT

Kyseessä nimittäin on kahden Twinkies-leivoksen väliin muodostettu pekonihampurilainen. Sen lisäksi, että pelkät Twinkies-kermaleivokset eivät riittäisi sellaisenaan, on ne uppopaistettu rasvassa. Yksi Twinkie sisältää Wikipedian mukaan 150 kilokaloria jo ilman uppopaistamista.

Twinkie-hampurilaisen kehitellyt ravintola loihtii uuden ja erikoisen burger-herkun viikoittain. Hampurilaisen hinta on 15 dollaria, eli reilun kymmenen euroa. Kerroimme äsken toisesta kalorijätistä, kun yhdysvaltalainen Boston’s Restaurant & Sports Bar toi markkinoille 1.360 kilokalorin monsteripizzaburgerin.