Vuoden huikein naruhyppely videolle – tytön taidot vetävät hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naruhyppely mielletään turhan usein pelkästään ala-asteikäisten tyttöjen välituntipuuhaksi. Lisäaspektia hyppelyyn saa, jos käyttöön ottaa kaksi narua tai hyppää narulla niin sanotusti ristiin. Nyt eräs ohiolainen yliopisto-opiskelija ällistyttää hyppytaidoillaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tori Boggs on Ohio State yliopiston urheilija, joka osaa tehdä uskomattomia naruhyppelytemppuja. Hän on voittanut naruhyppelyn maailmanmestaruuden yhdeksän kertaa, pitää hallussaan tuplahypyn maailmanennätystä ja toimii Yhdysvaltojen kansallisen naruhyppelytiimin kapteenina. Eikä suotta.

Torin naruhyppely on kaikkea muuta kuin perinteistä välituntihyppelyä, sillä tyttö tekee narun kanssa suorastaan akrobaattisia temppuja. Hänen volttien täyttämään hyppelytyyliinsä kuuluu myös, nopeutta, voimankäyttöä ja kehonhallintaa. Jopa ohikulkevat ihmiset jäävät kummastelemaan neitokaisen näyttävää esitystä YouTubessa olevalla videolla.