Siskoni on noita -sarjasta uusi versio – Alyssa Milano tyrmää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen televisiosarja Charmed nähtiin Suomessa Nelonen-kanavalla nimellä Siskoni on noita. Vuonna 1998 alkunsa saanessa sarjassa seurattiin taikavoimia omaavien sisarusten elämää San Franciscossa.

Sarjan pääosissa nähtiin aluksi Alyssa Milano, Holly Marie Combs ja Shannen Doherty, mutta myöhemmin viimeksi mainittu jätti sarjan ja hänen tilalleen tuli Rose McGowan. Nyt Entertainment Weekly -lehti raportoi, että CBS-kanava suunnittelee Siskoni on noita -sarjasta uutta versiota.

Vielä ei ole tiedossa, tullaanko alkuperäisen sarjan tähtiä näkemään uudessa versiossa lainkaan. Toistaiseksi uutta sarjaa varten on kirjoitettu vain yksi käsikirjoitus. Suunnitelmat uudesta Siskoni on noita -sarjasta johtuvat epäilemättä yliluonnollisten televisio-ohjelmien suuresta suosiosta tällä hetkellä.

Kaikki eivät kuitenkaan ole uutisesta innoissaan. Siskoni on noita -tähti Alyssa Milanon mielestä alkuperäisen sarjan esittämisestä on aivan liian vähän aikaa, eikä siitä vielä tarvita uutta versiota.

– Tuntuu kuin Siskoni on noita -sarja olisi tehty eilen. Siitä on liian vähän aikaa, Alyssa Milano kommentoi uutista Twitterissä.