Gigi Foster on kuvankaunis malli – poseeraa Guessin kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Täydelliset naiset -draamasarjan innoittamana syntyneessä The Real Housewives of Beverly Hills -realityyohjelmassa seurataan rikkaiden kalifornialaisten kotiäitien elämää. Yksi heistä on hollantilaissyntyinen entinen malli Yolanda Foster.

Yolandan tytär jatkaa äitinsä viitoittamalla tiellä mallina. 18-vuotias Gigi Foster nähdään Guess-vaatemerkin tuoreessa mainoskampanjassa, jossa nuori kaunotar esittelee uutuusvaatteita aurinkoisissa rantatunnelmissa.

Gigi Foster on nähty Guess-vaatemerkin mainoksissa aikaisemminkin. Neitokainen on myös esiintynyt äitinsä rinnalla The Real Housewives of Beverly Hills -realitysarjassa. Hänen esiintymisensä sarjassa herätti Daily Mail -lehden mukaan kohua, sillä Yolanda-äiti kehotti ohjelmassa jo valmiiksi varsin laihaa tytärtään laihduttamaan lisää, mikäli tämä haluaa huippumalliksi.