Justin Bieberiä heitettiin pullolla konsertissa – tallentui videolle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen poptähti Justin Bieber on parhaillaan Brasilian kiertueella. 19-vuotias poppari joutuu aika ajoin pulmallisiin tilanteisiin, ja nyt eräs tällainen välikohtaus on sattunut kesken keikan Sao Paulossa.

Innostunut fani onnistui nimittäin heittämään laulajaa pullolla, ja isku sai laulajan mikrofonin putoamaan maahan. Tilanne on päätynyt YouTube-videolle.

Pätkällä nähdään, miten Justin katselee hetken hämmennyksen jälkeen vihaisesti yleisöön ja kävelee pois lavalta. Ironiaakaan ei tilanteesta puutu. Yllättävä hyökkäys sattui juuri, kun poppari oli julkaissut uuden Bad Day -singlensä. Tähti ei palannut tilanteen jälkeen lavalle lainkaan ja antoi faniensa odottaa hämmennyksessä.

– Fanit eivät tienneet mitä tapahtui, ja jäivät penkeilleen odottamaan puoleksi tunniksi toivoen, että Bieber palaisi takaisin viimeistelemään esityksen. Yleisö huusi tähdelle, että hän laulaisi vielä Baby-kappaleen, mutta mitään ei tapahtunut. Valot syttyivät ja Bieberin tiimi alkoi viedä tavaroita pois, ja fanit tajusivat viimein, ettei hän tulisi takaisin, kertoi G7-lehden toimittaja Felipe Gladiator Daily Mail -lehdelle.

Toimittaja syytti tähteä siitä, että jälleen kerran Bieberin ego otti vallan, ja häneltä meni hermot. Bieberin päälle lentäneelle vesipullolle on perustettu vitsinä oma Twitter-sivu, jolla pullo kertoo halunneensa vain koskettaa tähteä, kuten muutkin fanit. Bieber on saanut aiemminkin vesipullosta päähän, joten tilanne ei ole ainutkertainen.