Maton alta paljastui jymy-yllätys remontissa – kuka tämän on tehnyt?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eräs maailman menestyneimmistä lautapeleistä on Monopoli, josta tehdään edelleen jatkuvasti uusia versioita. Ensimmäinen nykymuotoinen Monopoli julkaistiin jo vuonna 1935. Monopolia pelataan yleensä sen perinteisessä lautapelimuodossa.

Nyt eräällä Reddit-sivuston käyttäjällä on kuitenkin mahdollisuus harrastaa peliä suuremmassa mittakaavassa. Nnewel-nimimerkillä esiintyvä henkilö nimittäin löysi yllättäen kotitalonsa maton alta lattiaan maalatun jättiläismäisen monopoli-pelialustan.

Jättiläismäisen Monopoli-laudan löytäminen oman kodin lattialta on varmasti hämmentävä kokemus. Reddit-yhteisöpalvelun jäsenet tarjosivat kuitenkin omia selityksiä ja käyttöehdotuksia erikoiselle löydölle.

– Lattiasta tehtiin jättiläismäinen Monopoli-lauta, jotta seitsemän tunnin pelisession jälkeen kukaan ei kääntäisi sitä raivoissaan ylösalaisin, nimimerkki dustn64 spekuloi.

– Tulosta jättikokoisia Monopoli-rahoja ja tee 3D-tulostimella taloja ja hotelleja. Se on ainoa tapa, Booyeahgames ehdotti.

Yllättäen Nnewelin löytämä Monopoli-lauta ei kuitenkaan ole suurinta laatuaan. Ennätysten kirjan mukaan kunnia tästä menee Qatarissa vuonna 2011 järjestettyjä Doha-messuja varten luodulle laudalle. Tämän pinta-ala oli liki 217 neliömetriä.