Mies lauloi kappaleen kaikki 66 eri ääntä – tässä tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Säveltäjä Danny Elfmanin elokuvamusiikit ja televisiosarjojen tunnusmusiikit niittävät mainetta. Kappaleet ovat yleensä sinfoniaorkestereiden soittamia ja kokonaisten kuorojen esittämiä mestariteoksia, ja niistä tunnetuimmat on esitetty Tim Burtonin ohjaamissa elokuvissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Painajainen ennen joulua -elokuva sopii hyvin äsken vietettyyn Halloween-teemaan ja siksipä myös YouTubessa lauluvideoitaan julkaiseva Dan Buckley on päättänyt esittää oman versionsa elokuvan avauskappaleesta This is Halloween. Danny Elfmanin säveltämä kappale on kaikkea muuta kuin yksinkertainen, sillä siinä on 66 eri lauluosuutta.

Buckley suoriutuu kaikista osuuksista kokonaisen kuoron tavoin. Hän on nauhoittanut jokaisen äänen erikseen, ja lopulta ympännyt esittämänsä yhdelle videolle. Videota katsellessa ja kuunnellessa on suorastaan vaikea käsittää, miten yksi mies pystyy tuottamaan kaikki eri äänialat, mutta tässä on jälleen hyvä esimerkki lahjakkaiden ihmisten kyvyistä.