Miss Peppu 2013 -finalistit julkistettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasilian kuumin kauneuskilpailu lienee Miss Peppu, jossa metsästetään maan muhkeinta takalistoa. Kilpailu on tänä vuonna ollut lahjusskandaalin takia ongelmissa, kun kahden finalistin Eliana Amaralin ja Mari Souzan epäiltiin maksaneen tuomaristolle saadakseen ääniä kilpailussa.

Vuoden 2013 odotettu kilpailu on enää hieman yli viikon päässä, ja kilpailijat on nyt julkistettu. Miss Peppu -kilpailuun osallistui alunperin 27 neitokaista, joista finaaliin valittiin 15 kaunotarta. Tittelistä kisaa joukko isopeppuisia neitoja, joihin lukeutuvat myös skandaaliepäillyt Amaral ja Souza.

Sen lisäksi muun muassa Aline Bernandes, Poliana Lopes, Dai Macedo, Cris Lopes, Paloma Gomes ja Cristiane Guimma ovat ehdolla Brasilian peppukuningattareksi. Kilpailu käydään 15. marraskuuta.