Sinkku, tympiiko parisuhteen metsästys? Keskity näihin asioihin

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Monelle ihmissuhteet ovat elämän suola, jonka takia kannattaa uhrautua ja järjestää elämä uusiksi. Deittailusta on tehty bisnestä ja Sen Oikean etsinnällä tienataan isoja seteleitä – etsijä maksaa. Parisuhde on statussymboli siinä missä uusi auto tai pankkitilin saldo.

Mikäli sinkku on läkähtyä jatkuvaan kumppanin etsintään, apu on lähellä. Muutakin elämää on nimittäin olemassa. Ensalkuun sivusto tarjoaa perinteisintä korviketta – työtä. Kun viihdyt ura-asioiden parissa, ei tyhjä sängynpuoliskokaan ota niin paljon sydämestä.

Työn kautta voi monesti myös tutustua uusiin ihmisiin ja sitä kautta laajentaa elämänpiiriään. Niin ikään ystävät voivat täyttää aukkoa, mikäli elämästä puuttuu juuri nyt se Tärkein Ihminen. Sinkku voi järjestää mukavia illanviettoja ja lähteä tuulettumaan hyvässä seurassa – se tuplaa rakkauselämänkin kohentumisen mahdollisuudet.

Elämä on nauttimista varten – miksi siis pysyä vanhassa ja tutussa? Yksin elävällä on hyvä tilaisuus kokeilla uusia asioita ja aloittaa esimerkiksi harrastuksia tai matkustaa lempikohteeseensa. Aktiivisuus pitää mielen virkeänä ja itsenäisyys kasvattaa myös vetovoimaasi. Useimmat ihmiset nimittäin tuntevat vetoa henkilöön, joka näyttää olevan oman elämänsä valtias.

Kuntoilu on paitsi terveellistä, myös merkittävä tapa pitää oma mieliala koholla. Kehotuntemus kasvaa ja hyvä olo säteilee ulospäin. Monet henkilöt kertovat sporttisuuden olevan eräs vetoava ominaisuus kumppanissa. Kyse ei ole välttämättä lihasten koosta, vaan energisyydestä. On helppo nauttia olostaan pirteässä seurassa.

Useimmat keksivät elämästään muutaman valituksen aiheen, mikä liittynee jollain tavalla edellä mainittuihin aiheisiin. Ehkä työ ei tyydytä, ystävät ovat pettäneet tai suhteet eivät ole toimineet. Siinä kohtaa on aivoriihen aika. Miksi tyytyä keskinkertaiseen? Jokainen on ansainnut elämässään parhaan mahdollisen – olipa kyse sitten mistä tahansa elämän osa-alueesta.

Muutos lähtee siitä, että sanoo ei keskinkertaiselle ja kyllä sille, että elämä voi tuoda eteen jotain parempaa. Irtipäästäminen niistä asioista, jotka eivät tuota iloa ja onnea voi olla yksi tärkeimmistä päätöksistä. Energia lähtee liikkeelle, tilaa vapautuu taas uudelle. Konkreettisten päätösten tekeminen tuo muutoksen – aina voi äänestää jaloillaan uhriutumisen ja valittamisen sijaan.