Tältä näyttää Uusi-Seelanti ilmasta käsin – huikeat maisemat lentäjillä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Maailman kauneimpia kolkkia pääsee ihastelemaan luonto-ohjelmien lisäksi myös itse paikan päälle matkustamalla. Ensinäkymät matkakohteesta avautuvat yleensä jo lentokoneesta, mikäli sääolosuhteet ovat suotuisat.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Lentäjät pääsevät näkemään maisemat etunenässä, ja nyt YouTubessa on julkaistu huikea video Uuden-Seelannin päällä avautuvista näkymistä. Saarivaltion maisemia on päästy ihastelemaan esimerkiksi Taru Sormusten Herrasta -elokuvan trilogiasta, eivätkä nämä kuvat tee poikkeusta aiempaan.

Vuorten yli tapahtuva lento on upeaa ja nautinnollista katseltavaa, joka pelastaa huonommankin päivän. Vieläkin uskomattomalta näytää koneen tekemä laskeutuminen, kun tuntuu, että se joutuu suoriutumaan vuorten keskellä sijaitsevalle kiitoradalle uhkarohkeasti pilvien läpi.