Ana Braga pikkubikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasiliasta löytyy useita huippukauniita neitokaisia, jotka koettavat siipiään mallimaailmassa. Eräs heistä on suomalaisille tuntemattomampi neito Ana Braga, joka on kotoisin Brasilian Rio de Janeirosta.

Ipaneman rannalla koko elämänsä viihtynyt Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa. 31-vuotias malli kuvattiin kuitenkin juuri Miami Beachilla, jossa hän oli pukeutunut kotimaansa lipun värisiin bikineihin. Uima-asu ei pysynyt koko aikaa julkkiksen päällä, koska Braga riisui yläosansa rannalla ollessaan.

Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa 19 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla.