Justin Bieber juhli bordellissa – poistui kahden tytön kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikkien tuntema kanadalainen laulaja Justin Bieber on viettänyt varsin railakasta vuotta. Tähti on ollut otsikoissa toinen toistaan erikoisempien edesottamusten vuoksi, ja taannoin hänen kerrottiin esimerkiksi jättäneen jättiläismäisen setelikasan strippiklubille.

Parhaillaan Brasiliassa kiertävän Justin Bieberin kerrotaan nyt vierailleen Rio de Janeirossa sijaitsevassa ilotalossa. 19-vuotias tähti vietti New York Post -lehden mukaan suositussa Centauros-bordellissa ystäviensä kanssa kolme tuntia. Tämän jälkeen lakanoiden taakse piiloutunut Bieber poistui ilotalosta henkivartioidensa kera ja silminnäkijöiden mukaan kahden naisen kanssa.

Poptähden villit seikkailut Brasiliassa eivät kuitenkaan päättyneet tähän. Daily Mail -lehden mukaan Justin Bieber juhli viikonloppuna muutenkin varsin raskaalla kädellä, ja hänen lauantai-iltansa päättyi Riossa sijaitsevaan yksityiseen kartanoon noin 30 naisseuralaisen kera.

19-vuotias Justin Bieber on viime aikoina toden teolla karistanut kiltin pojan mainettaan. Nuorukaisen bilereissut, myöhästyneet keikat, pilven poltto ja epämääräiset ystävät ovat tuoneet tähdelle negatiivista mediahuomiota. Kaikesta huolimatta Bieber lukeutuu edelleen tämän hetken suosituimpiin poptähtiin.