Justin Bieber sysättiin vallasta Twitterissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieber päihitti taannoin Lady Gagan Twitterin seuratuimpana henkilönä. Mikään valtakausi ei kuitenkaan kestä ikuisesti, ja nyt kanadalaispoppari on joutunut luovuttamaan ykköspaikkansa uudelle kuningattarelle.

Poptähti Katy Perryllä yhteensä 46,5 miljoonaa seuraajaa Twitter-sivustolla. Justin ei ole kaukana perässä, sillä hänellä on Perryyn vain noin 20.000 seuraajan välimatka. Lady Gaga on edelleen mukana pelissä kolmannella sijoituksellaan.

Niin ikään presidentti Obama ja Taylor Swift ovat hyvillä sijoituksilla Twitter-käyttäjien kiinnostuksen kohteina. Twitter-seuraajien määrän arviointi on osoittautunut vaikeaksi tehtäväksi, sillä suosituimmilla käyttäjillä huhutaan olevan suuri määrä valeseuraajia.

Status People -sivuston tekemän tutkimuksen mukaan esimerkiksi Justin Bieberin seuraajista 41 prosenttia on valetilejä. Perryn suhteen valeseuraajien määrän on arvioitu olevan 52 prosenttia, CNBC-sivusto uutisoi.