Känniääliöt varastivat laaman – lähtivät ratikka-ajelulle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Saamme toisinaan lukea kummallisia uutisia humalaisista neropateista, jotka aiheuttavat yleistä pahennusta päättömiä ideoita toteuttaessaan. Nyt eräät ranskalaiset bilesankarit varastivat sirkuksesta laaman ja ottivat sen illanviettoon mukaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tosielämän Hangover-elokuva alkoi siitä, kun nuorten miesten joukko oli ilakoinut Ranskassa Bordeauxin kaupungissa. Pojat olivat hakeneet sirkuksesta mukaansa laaman, jota he ajeluttivat kaupungin keskustassa kulkevassa raitiovaunuissa. Lisäksi he napsivat eläimestä runsaasti kuvia.

Kun nämä viisi känniääliötä olivat saaneet laaman kanssa leikkimisestä tarpeekseen, päästivät he eläimen seuraavana aamuna takaisin sirkuksen alueelle. Tempaus nousi otsikoihin ja sirkuksen kävijämäärät ovat Gawkerin mukaan kasvaneet poikien sekoilun johdosta.