Kylie Jenner rohkeassa mekossa – otti mallia isosiskoista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianin realityperheen kuopus Kylie Jenner on siskojensa tapaan yrittänyt luoda uraa mallina. Teinin uutisoitiin taannoin öykkäröineen Beverly Hillsissä ja esittäneen pikkudiivan elkeitä. Hän nimittäin kyseli hotellin henkilökunnalta tietävätkö he kuka hän on, kun tähdelle kieltäydyttiin tarjoilemasta alkoholia.

Kylie Jenner jakaa sisarustensa tapaan runsaasti kuvia itsestään sosiaalisessa mediassa. 16-vuotias tähti näyttää runsaasti ikäistään vanhemmalta tuoreissa Los Angelesissa otetuissa kuvissa, joita tähti esitteli Instagram-tilillään.

16-vuotias Kylie Jenner on amerikkalainen realitytähti, malli ja Seventeen-lehden julkkiskeulahahmo. Hänet tunnetaan parhaiten Rikkaat Kardashianit -realitysarjasta, jossa seurataan uusperheen luksusarkea. Kylie Jenner on tehnyt mallitöitä muun muassa Teen Vogue -lehdelle. Hänellä on myös oma vaatemallisto isosiskonsa Kendall Jennerin kanssa.