Hämmentävä video: Mies ja apina huutavat kilpaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

YouTube-palvelussa julkaistaan aika ajoin videoita, joissa kuvataan käyttäjien kommelluksia arkielämän tilanteissa. Joskus videolle päätyy epäonnistuneita piloja, telmiviä eläinvauvoja tai vaikka liikenteessä raivokohtauksen saaneita kuskeja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Oma osionsa ovat myös random-videot, joiden viehätysvoima perustuu siihen, että niissä ei ole oikeastaan mitään järkeä. Kyseisiin tuotoksiin kuuluu esimerkiksi tämä arkistojen kätköistä löytynyt video kirkuvasta miehestä ja apinasta.

Venäläinen mies on mitä ilmeisimmin kouluttanut apinansa huutamaan käskystä samaan aikaan kanssaan. Syytä tähän ei kerrota videolla. Lopputulos ei ole korvia hivelevää, ja apinan pelottavat kasvot saattavat vainota illalla nukkumaan mentäessä.