Mies leikkauttaa kiveksensä irti – myy 28 000 eurolla

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Miehelle omat sukukalleudet ovat kultaakin kalliimmat. Las Vegasista kotoisin oleva Mark Parisi on kuitenkin herra, jolla riittää niin sanotusti munaa tehdä radikaali elämää muuttava päätös. Hän aikoo nimittäin myydä kiveksensä 28.000 eurolla.

Molemmista pallukoistaan Parisi ei sentään luovu, sillä hän kauppaa tieteelliseen tutkimukseen vain toisen kivestään. Syynä lienee yhtä lailla raha ja julkisuus. Parisi kuvaa nimittäin operaatiosta realitysarjaa. Ohjelmassa seurataan miehen operaatiota ja leikkausta, jossa aito kives korvataan keinotekoisella pallolla.

Parisi osallistuu usein tieteellisiin kokeisiin maksusta. Viimeisin seikkailu hermostuttaa ja jännittää kuitenkin hänenkin kaltaistaan kokenutta henkilöä. Suunnitelman mukaan mies pääsisi leikkauksen jälkeen parin viikon päästä pois sairaalasta, uutisoi Daily Mirror -lehti.