Justin Bieber rysän päältä kiinni prostituoidun kanssa?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieberin Brasilian kiertue on jo ehtinyt herättää mediahuomiota. Popparin kerrottiin nimittäin juhlistaneen iltojaan muun muassa prostituoitujen kanssa. Parhaimmillaan tähden seurassa on nähty 30 naisseuralaista.

Mikäli kovimmat fanit eivät ole halunneet uskoa musiikkimaailman pahan pojan metkuihin, nyt nähtävässä videomateriaalissa on todistusaineistoa Bieberin villeistä öistä naisten kanssa. Tähti nähdään YouTube-videolla sängyssä nukkumassa, ja häntä kuvaa brasilialaiseksi prostituoiduksi väitetty nainen.

Pätkällä neitokainen tekee katsojalle selväksi eleillään, kuka sängyssä nukkuu ja heittää sitten lentosuukon Bieberiä päin. Tähdellä näyttää olevan takanaan pitkä ilta.

Kanadalaisteini Justin Drew Bieber nousi maailman tietoisuuteen, kun manageri Scooter Braun kiinnitti nuorukaiseen huomiota YouTube-sivustolla. 12-vuotias Justin lataili verkkoon esiintymisvideoitaan, jotka saivat Braunin vakuuttumaan. Bieber lauloi Atlantassa Usherille, ja hänet kiinnitettiin RBMG-yritykseen. L.A. Reid antoi tähdelle levytyssopimuksen Island Recordsille, minkä jälkeen loppu onkin ollut historiaa.