Raviyleisölle silmänruokaa – Kate Upton istahti katsomoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

21-vuotias Kate Upton lukeutuu tämän hetken seuratuimpiin ja ihailluimpiin mallikaunottariin. Parhaillaan Upton nähdään Movember-mainoskampanjassa, jolla kerätään varoja miesten kivessyöpää vastaan. Kate kehotti kaikkia miehiä kasvattamaan marraskuussa viikset.

Kate Upton nähtiin erikoisvieraana Australiassa järjestetyssä Melbourne Cup -tapahtumassa, joka on maan suurin laukkaurheilutapahtuma. Tuttuun tapaansa vaaleaverikkö piti huolen siitä, että hänet huomattiin muiden vieraiden joukosta. Katella oli päällään kirkkaanpunainen, avarakauluksinen mekko ja samanvärinen, mustilla ruusuilla ja verkolla koristeltu päähine.

Kate Uptonilla on viime aikoina ollut romanttisia suhinoita baseball-pelaaja Justin Verlanderin ja hiphop-moguli P. Diddyn kanssa. Tällä hetkellä neito deittailee kuitenkin Tanssii tähtien kanssa -ohjelman ammattitanssija Maksim Chmerkovskiyta, johon hän tutustui parin yhteisten ystävien kautta. Maksim sanoi hiljattain, että epäili aluksi Katen nuorta ikää, mutta pitää naista hyvin kypsänä ikäisekseen.