Rihanna rannalla – fanit piirittivät kuuman bikinipopparin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popkaunotar Rihanna on kiertänyt viime aikoina maailmaa Diamonds-kiertueellaan, josta hän pitää kuitenkin parhaillaan hieman taukoa. Hän suuntasi lomailemaan kotiseudulleen Barbadokselle, jossa hän esimerkiksi tapasi perhettään.

Rihanna kuvattiin rannalla nautiskelemassa hyvästä seurasta ja vesileikeistä yhdessä perheensä kanssa. Laulaja kaasutteli muun muassa vesijetillä ja ehti poseerata auliisti myös häntä piirittäneiden fanien kanssa.

25-vuotias Rihanna kyllästyi taannoin elämään Los Angelesissa ja muutti Yhdysvaltain itärannikolle New Yorkin Sohoon. Popparin muuton syynä arvellaan olevan hänen kotiinsa suunnatut murtoyritykset. Ahdistelija Jonathan Whooper yritti tunkeutua neidon kotiin väittäen olevansa tämän aviomies. Mies kuitenkin pidätettiin ja hänet määrättiin pysyttelemään 90 metrin päässä laulajasta seuraavan kahden vuoden ajan.