Koditon mies on elänyt 13 vuotta kryptassa – ystävän luuranko seurana

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus elämä yllättää ihmisen jollain äkillisellä tapahtumalla. Brasilialainen Fabio Beraldo Rigol oli aiemmin pankkiiri, kunnes hänen bisneksensä epäonnistuivat ja mies alkoi käyttää huumeita.

Nykyään 47-vuotias kadunmies asuu kryptassa ja jakaa tämän kammottavan kodin 13 vuotta sitten kuolleen ystävänsä luurangon kanssa. Fabio on elänyt haudassa yli kymmenen vuoden ajan ”kysyttyään luvan” edesmenneeltä ystävältä. Koditon lähtee kryptasta vain mennäkseen kerjäämään ruokaa Santa Isabelin kaupungin keskustaan.

– Pelkään enemmän eläviä kuin kuolleita. En ole koskaan nähnyt aaveita. Täällä on joskus vähän hiljaista, mutta en ole mikään jutustelija, joten se sopii minulle. En ole kovin hyvä seurustelemaan elävien kanssa, kertoi Rigol Daily Mirror -lehdelle.

Rigol ei aio asua haudassa päiviensä loppuun asti, vaan pyrkii sieltä pois normaalin elämän pariin. Hän haaveilee edelleen omasta talosta ja työpaikasta.