Lucy Mecklenburgh näyttävä jumppasessio puistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-babena televisiouransa jälkeen tunnettu Lucy Mecklenburgh on eräs brittilehtien lemmikeistä kauneutensa ja romanssisotkujensa vuoksi. Nainen erosi ex-miehestään Mario Falconesta pettämiskohun takia, ja on sittemmin keskittynyt uraansa.

Nyt 22-vuotias Lucy on kuvattu jumppaamassa Essexissä sijaitsevassa puistossa yhdessä henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa kanssa. Näyttävä kaunotar oli pukeutunut pieneen mustaan toppiin ja kireisiin harmaisiin jumppahousuihin.

Eronsa jälkeen entinen TOWIE-sarjan tähti vietti aikaansa ulkomaanmatkoilla, mutta hän näyttää hiljalleen palanneen arkielämän pariin. Taannoin Lucy poseerasi FHM-miestenlehden kannessa punaisessa alusvaatekokonaisuudessa. Hän on kertonut saavuttaneensa timmin vartalonsa säännöllisellä ja uutteralla treenillä sekä terveellisellä dieetillä.