Mekaanikon bileilta överiksi – sähköisku jalkoväliin ja unta hevosen päällä

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Humalainen etsii usein kunnon biletyksen jälkeen lämmintä leposijaa, jonne päänsä kallistaa. Saksalainen mekaanikko Günter Schroeder myöhästyi bussista ja joutui kävelemään pitkän matkan kotiinsa Landsberg am Lechin kylään.

26-vuotiaalla miehellä ei ollut edes takkia mukanaan, koska hän oli jättänyt sen ystävän autoon. Humalainen nuorukainen kompasteli lopulta hevostalleille ja löysi itselleen omasta mielestään täydellisen nukkumapaikan hevosen päältä. Schroeder ei edes kiivennyt Sandy-hevosen satulaan vaan vain rojahti eläimen päälle.

Günter kertoi myöhemmin suunnitelleensa alunperin pientä lepohetkeä talleilla. Suunnitelma meni uusiksi sammumisen takia. Mies onnistui sitä ennen saamaan sähköiskun genitaalialueelleen ylittämällä hevoshakaa ympäröivän sähköaidan.

– En halunnut saada uudestaan sähköiskua, ja kun näin hevosen päällä olevan huovan ja eläin näytti rauhalliselta päätin, että jos en pysty nukkumaan sen alla, voin nukkua sen päällä. Oli todella lämmintä ja mukavaa. Seuraavassa hetkessä heräsin siihen, että poliisit olivat paikalla, kertoi Schroeder Daily Mirror -lehdelle.

Mies ei vahingoittanut hevosta tai tiloja, joten häntä vastaan ei nosteta syytteitä. Schroedes kävi lisäksi paikalla selvin päin pyytämässä anteeksi hevosen omistajilta, joten välikohtaus näyttää saaneen onnellisen lopun. Poliisien mukaan suurin arvoitus on se, miksi hevonen antoi humalaisen nukkua päällään.