Tässäkö kännisin rattijuoppo koskaan? Karu video kolaripaikalta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rattijuopumusten määrä on verrattain suuri, vaikka ihmisiä pyritään varoittelemaan etukäteen alkoholin käytön ja autolla ajamisen vaaroista. Nyt eräällä verkkovideolla nähdään ehkäpä humalaisin kuski ikinä.

Ukrainalainen mies on ottanut selvästi miestä vahvempaa juomaa ennen kuin lähti ajelemaan liikenteeseen. Lopputuloksena on törmäilyä puihin ja lopulta tieltä suistuminen. Herra itse vaikuttaa YouTube-videolla varsin hilpeältä huomattuaan törttöilyn jäljet.

Hän naureskelee katsellessaan kolaroitua autoaan, vaikka paikalle kokoontuu lukuisia katsojia. Mies yrittää myös lifata muiden tiellä ajajien kyytiin kävelemällä suoraan autoja päin peukalo pystyssä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.