Fani pukeutui Justin Bieberiksi – hulvaton lopputulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinitähti Justin Bieberin Brasilian kiertue on herättänyt viime aikoina monenlaista mediahuomiota, sillä hän on viihtynyt muun muassa bordellissa ja maksullisen naisen seurassa. Nyt verkossa ihastellaan Justiniksi pukeutuneen fanin kuvaa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Fanin ulkonäkö asuineen päivineen on niin uskottava, että hän voisi varmasti halutessaan pilailla kaupungilla Justinia esittäen.

Kanadalaisteini Justin Drew Bieber nousi maailman tietoisuuteen, kun manageri Scooter Braun kiinnitti nuorukaiseen huomiota YouTube-sivustolla. 12-vuotias Justin lataili verkkoon esiintymisvideoitaan, jotka saivat Braunin vakuuttumaan. Bieber lauloi Atlantassa Usherille, ja hänet kiinnitettiin RBMG-yritykseen. L.A. Reid antoi tähdelle levytyssopimuksen Island Recordsille, minkä jälkeen loppu onkin ollut historiaa.

PÄIVITYS: Jutussa kerrottiin aluksi virheelliseksi, että Katy Perry olisi pukeutunut Justin Bieberiksi. Niin ei kuitenkaan ole, vaan kuvassa Justinin fani on pukeutunut idolikseen.