Kelly Brook pumppasi rautaa kuntosalilla – muodot eivät jättäneet kylmäksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallina työskentelevä Kelly Brook lukeutuu tämän hetken seuratuimpiin brittiläisiin julkkiskaunottariin. Taannoin Kelly poseerasi kuvissa, joissa hän mainosti omaa New Look -ketjussa myytävää alusvaatemallistoaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kelly Brook on viettänyt viime viikot treenaten itseään huippukuntoon. Los Angelesissa aikaa viettävä mallikaunotar on palkannut itselleen henkilökohtaisen valmentajan, joka kehui tähden kehitystä Twitteriin lähettämänsä kuvan kera. Otoksessa urheilurintaliiveihin pukeutunut Kelly nähdään nostamassa painoa.

33-vuotias Kelly Brook seurustelee nykyisin rugbypelaaja Danny Ciprianin kanssa. Neitokainen on onnistunut malliuransa lisäksi esiintymään elokuvissa, kuten Sorted, The Italian Job, School for Seduction, Fishtales, Piranha 3D ja Keith Lemon: The Film.