Poika käytti käsilaukkua – erotettiin koulusta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvalloista kantautuu toistuvasti uutisia oppilaista ja opettajista, jotka on erotettu mitä erikoisemmista syistä. Nyt 13-vuotias poika Yhdysvaltain Kansasista on erotettu koulusta viimeaikaisista vastaavista tapauksista poikkeavalla perusteella.

Poika sai oppilaitoksesta potkut, koska hän käytti käsilaukkua. Skylar Davis ei tiennyt tekevänsä väärin käyttäessän Vera Bradley -merkkistä käsilaukkua Anderson Countyn Senior-Junior -koulussa. Apulaisrehtori Don Hillard kuitenkin pyysi pojan toimistoonsa ja käski tämän hankkiutumaan laukusta eroon. Kun Skylar ei tehnyt niin, hänet erotettiin oppilaitoksesta.

– Skylar on käyttänyt samaa laukkua koulussa elokuusta lähtien. Mikä siinä on nyt ongelmana? pojan äiti Leslie Willis ihmetteli.

Leslie Willis soitti kouluun, jolloin henkilökunta vahvisti käsilaukun olleen syy pojan erottamiselle. Paikallisen KLTV-uutissivuston mukaan oppilaan erottaminen perutaan, mikäli Skylar suostuu jättämään laukun kotiinsa. Koulun järjestössäännöissä ei mainita mitään repuista tai laukuista tai siitä, kuka niitä saa käyttää. Skylar Davisilla ei myöskään tiettävästi ollut käsilaukussaan laittomia tai vaarallisia esineitä.