Emily Scott osoittautui rintavaksi povipommiksi – katso rohkea kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Australialainen malli-tiskijukka-realitytähti Emily Scott ei ole kovin tunnettu Suomessa, mutta maailmalla hän on luonut uraa monilla saroilla. Neitokainen poseeraa usein glamour-otoksissa, ja uusin nähdään FHM-lehden kannessa.

emilyscott10112013

Emily on verhonnut kuvassa silikonimuotonsa pieneen toppiin, jota nykii entisestään alaspäin. Kaunottarella näyttää olevan jalassa pelkät stringit. Julkkiksen rinnat ovat kuvan pääosissa, sillä niitä ei todellakaan liiemmälti peitellä.

Australian pääkaupungissa Canberrassa syntynyt Emily Scott tunnetaan kotimaassaan erityisesti alusvaatemallina ja Lipton-teemerkin mainoskasvona. Scott on ollut useissa realityohjelmissa, kuten Love Island ja I’m A Celebrity… Get Me Out of Here. Neito on äänestetty FHM-lehden toimesta moneen otteeseen maailman seksikkäimpien naisten joukkoon.