Kate Upton riisui kaiken – alastomana nettivideolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen mallineitokainen Kate Upton nähtiin äskettäin Australian Melbourne Cupissa erikoisvieraana. Neitokainen ei jäänyt huomaamatta ravivieraiden joukossa, sillä hän oli tapansa mukaan pukeutunut näyttävään asuun, joka tällä kertaa hehkui seksikkään punaisena.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Katen ilmiömäinen vartalo päätyi taannoin Sports Illustrated -lehden otoksiin alastomana, peitteenään pelkkää vartalomaalia. Neitokaisen kuvauksista on tehty video, joka julkaistiin vastikään YouTube-palvelussa. Pätkällä nähdään, miten kaulakorun muotoon tehty vartalomaalaus ja samaan yhteyteen taiteiltu housualaosa syntyvät Uptonin paljaalle iholle.

21-vuotias Kate on näytellyt elokuvissa, joihin lukeutuvat Tower Heist, The Three Stooges ja The Other Woman. Neitokainen rankattiin vuonna 2012 viidenneksi seksikkäimmäksi malliksi Models-sivuston listauksessa. Neito on esiintynyt Voguen, Vanity Fair ja muun muassa Elle-lehtien kansissa.