Vanhemmat heittivät biseksuaalin pojan ulos – ventovieraiden reaktio yllätti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kun 18-vuotiaan Nickin vanhemmat saivat tietää poikansa olevan biseksuaali, sai nuorukainen rohkaisujen sijaan lähtöpassit kotoaan. Vanhemmat heittivät pojan pihalle tavaroineen ja takavarikoivat hänen autonsa sekä rahat, jotka Nick oli itse töistään säästänyt.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nickin työkaverin vävy Steve Bevers tarjosi pojalle kattoa pään päälle ja samalla mies perusti teinin hyväksi rahaston, jonka avulla ventovieraat ihmiset pystyivät lahjoittamaan hänelle avustuksia opiskeluita varten. Beversin mukaan Nickin vanhemmat käänsivät pojalle selkänsä, eivätkä heitä enää kiinnosta, missä hän asuu tai miten hän elää.

Rahaston avulla vieraat ihmiset voivat osoittaa, että myös Nick on rakkauden arvoinen seksuaalisesta suuntautumisestaan huolimatta. Huffington Postin mukaan rahastoon lahjoitettiin muutamassa päivässä yli 12.000 dollaria. Noin 400 ihmistä tahtoi tukea pojan opiskeluita ja siksi Nick julkaisi verkossa herkän kiitosvideon, jossa hän nöyränä kertoo tarinansa koko maailmalle.