Justin Bieber jälleen vaikeuksissa – syytetään graffitin maalaamisesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinitähti Justin Bieberin kerrottiin juhlistaneen Brasiliassa vapaailtojaan prostituoitujen kanssa. Sittemmin internetiin levisi videomateriaalia nukkuvasta Bieberistä, jonka väitettiin olevan brasilialaisen prostituoidun kuvaamaa.

Nyt Brasilian viranomaiset syyttävät Justin Bieberiä puolestaan vandalismista. Rolling Stone -lehden mukaan 19-vuotias tähti nimittäin maalasi niin kutsutun tagin, eli pienen graffitin, Riolaisen hotellin seinään. Rakennukseen kohdistuvasta ilkivallasta voi Brasiliassa pahimmillaan saada jopa vuoden vankeusrangaistuksen.

Justin Bieberin kerrotaan saaneen aikaisemmin luvan maalata oman graffitinsa Rion Morro do Vigidalin kaupunginosassa sijaitsevaan seinään. Tämä ei kuitenkaan ilmeisesti riittänyt popparille, vaan hän päätti jättää jälkensä myös laittomalle seinälle.

Kanadalaisteini Justin Drew Bieber nousi maailman tietoisuuteen, kun manageri Scooter Braun kiinnitti nuorukaiseen huomiota YouTube-sivustolla. 12-vuotias Justin lataili verkkoon esiintymisvideoitaan, jotka saivat Braunin vakuuttumaan. Bieber lauloi Atlantassa Usherille, ja hänet kiinnitettiin RBMG-yritykseen. L.A. Reid antoi tähdelle levytyssopimuksen Island Recordsille, minkä jälkeen loppu onkin ollut historiaa.