Duudsonien pila suututti auringonottajat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Roman Atwood lienee yksi tämän hetken seuratuimpia pilailijoita maailmassa, ja Stara on raportoinut usein hänen toinen toistaan rajummista tempauksista. Tuoreessa muistissa on muun muassa hänen ystävälleen tekemä karu tempaus, jossa pilailijasta tulikin pilan kohde.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Roman on saanut tuoreimmalle videolleen suomalaisia vieraita, kun hän pilaili näyttävästi uimarannalla yhdessä Duudsonien kanssa. Jukka ja Jarppi levittivät pahaa-aavistamattomien auringonpalvojien ympärille kaikessa hiljaisuudessa popcorneja, jotka vetivät puoleensa suuren määrän lokkeja. Video on katsottu vuorokaudessa jo yli puoli miljoonaa kertaa.

Lokakuussa Roman Atwood nauratti nettikansaa, kun hän oli virtsaavinaan pysäköidyn Ferrarin päälle. Auton omistaja saapui pian paikalle, eikä luonnollisestikaan ollut kovin tyytyväinen näkemäänsä. Video on tähän mennessä katsottu lähes 14 miljoonaa kertaa.