Justin Bieber heitettiin ulos hotellista – kuvat fanien sikailusta julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieberin juhlisti äskettäin Brasiliassa vapaailtaa prostituoitujen kanssa strippibaarissa, ja vietti ilmeisesti yönsä yhden prostituoidun kanssa. Nyt Bieber on joutunut ongelmiin Argentiinassa, mutta tällä kertaa faniensa takia.

Brasiliassa Justin Bieberiä syytettiin vandalismista, kun hän sotki seiniä spraymaalilla. Riossa fanilauma käyttäytyi kutakuinkin järkevästi, mutta tilanne oli aivan toinen Argentiinan Buenos Aireissa. Siellä sadat Bieber-fanit ryhtyivät nimittäin mellakoimaan, kiipeilemään arvostetun Faena-hotellin aidan yli sekä sotkemaan maalilla autoja ja seiniä.

Törkeän käytöksen lisäksi fanit myös huusivat kovaäänisesti ympäri vuorokauden, joten hotellin asukkaat häiriintyivät. Justin pyysi Twitterissä fanejaan käyttäytymään paremmin, mutta pyyntö ei muuttanut tilannetta. Faena-hotellin johto kyllästyi lopulta mellakoiviin teinityttöihin ja päätti heittää popparin seurueineen ulos hotellista tilanteen rauhoittamiseksi. Osasyynä hotellista poistamiseen oli myös Bieberin oman seurueen huono käytös hotellissa.

Kanadalaisteini Justin Drew Bieber nousi maailman tietoisuuteen, kun manageri Scooter Braun kiinnitti nuorukaiseen huomiota YouTube-sivustolla. 12-vuotias Justin lataili verkkoon esiintymisvideoitaan, jotka saivat Braunin vakuuttumaan. Bieber lauloi Atlantassa Usherille, ja hänet kiinnitettiin RBMG-yritykseen. L.A. Reid antoi tähdelle levytyssopimuksen Island Recordsille, minkä jälkeen loppu onkin ollut historiaa.