Miehen kalastusreissu sai yllättävän käänteen – veti ylös krokotiilin!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monilla kalamiehillä on kerrottavanaan toinen toistaan yllättävämpiä tarinoita elämänsä saaliista. Alan Prangnellilla tarina on melko erilainen verrattuna moneen muuhun. 64-vuotias mies nimittäin sai saaliikseen krokotiilin.

Ringwoodin lähellä olevalla järvellä kalastanut Alan tunsi nykäyksen ongessaan ja alkoi vetää siimaa ylös. Mies yllättyi melkoisesti, kun pyydykseen ei ollutkaan tarttunut kunnon kalan vonkale, vaan pienikokoinen krokotiili.

– Kun se nousi, näin 60-senttisen krokotiilin. Se oli veden alla istumapaikkani vieressä ja makasi jalkani vieressä kahdeksan sekunnin ajan. Sitten se livahti takaisin järveen. Se vain avasi suunsa ja päästi nappaamansa kalan irti, kommentoi Prangnell tapahtunutta Daily Mirror -lehdelle.

– Olen kalastanut samalla järvellä kuusi vuotta, joten tiedän siitä kaiken. Näin eläimen, enkä saavuttaisi mitään valehtelemalla asiasta.

Prangnell uskoo eläimen päätyneen järveen, koska lemmikin omistaja ei halunnut pitää sitä.