Sasha Baron Cohen järkytti Hollywood-tähdet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikoomikko Sacha Baron Cohen tunnetaan lukuisista hulvattomista rooleistaan, joista Borat, Bruno ja Ali G ovat tunnetuimmat. Ali G on parhaillaan tekemässä paluuta, ja aiemmin syksyllä Cohen jättäytyi yllättäen pois Queen-elokuvan pääroolista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Sacha Baron Cohen on järkyttänyt palkintogaalan yleisön ennakkoon suunnitellulla tempauksella, jossa hän katkaisi Charlie Chaplinille kuuluneeksi väitetyn kävelykepin ja työnsi samalla Chaplinin kanssa aikoinaan näytelleen veteraaninäyttelijän, Grace Coddingtonin, alas lavalta pyörätuolissa. Osa yleisöstä osasi odottaa jotain erikoista tempausta, mutta jotkut ottivat tapahtuneen todesta – ainakin aluksi.

Sacha Baron Cohen on naimisissa näyttelijätär Isla Fisherin kanssa. Pari avioitui salaa heidän Pariisin matkallaan. Pariskunta oli sitä ennen seurustellut kahdeksan vuoden ajan ja heillä on yhteinen tytär. Parin huhuttiin menevän naimisiin jo neljä vuotta sitten. Fisher tunnetaan muun muassa roolistaan elokuvassa Himoshoppaajan salaiset unelmat.