Sairas ilmiö leviää teinien keskuudessa – hakkaavat sivullisia kuoliaaksi

Ohhoh! · Stara.fi

Tämä ei ole viihdeuutinen, eikä siinä ole mitään viihteellistä. Yhdysvalloissa ja Britanniassa leviää parhaillaan teini-ikäisten keskuudessa järkyttävä ja sairas ilmiö nimeltä Knockout, jossa nuoret hakkaavat täysin sivullisia yhdellä iskulla tajuttomaksi ja jopa kuoliaaksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

– Knockout on peli, jota monet meidän teini-ikäisemme pelaavat. He haastavat yhden kavereista valitsemaan satunnaisen uhrin kadulta. Uhri yritetään lyödä tajuttomaksi yhdellä iskulla, New Jerseyssä asuva mies kertoi eBaums Worldin julkaisemalla videolla.

– He menevät nukkumaan, kun heitä lyö, eräs teinityttö kuvaili.

Teini-ikäiset pitävät Knockout-ilmiöt hauskana leikkinä, jossa ”lapset lyövät aikuisia”. Todellisuudessa kyse on jostain aivan muusta, sillä useita ihmisiä on jo vammautunut ja kuollut tällaisten tempausten uhrina. Uhreina on ollut miesten ja naisten lisäksi myös esimerkiksi lapsensa kanssa ulkoillut perheenäiti. Nuoret ovat kertoneet iskujen syyksi hauskanpidon.