Nyt voit asua Rihannan luksuskodissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popkaunotar Rihanna muutti jokin aika sitten Los Angelesista New Yorkin Sohoon. Neitokainen kyllästyi Kalifornian asuntoonsa tehtäviin jatkuviin murtoyrityksiin. Samalla supertähden koti Los Angelesissa jäi tyhjilleen, ja nyt Rihanna on keksinyt sille käyttöä.

Laulaja ryhtyi nimittäin vuokraamaan luksuskotiaan ulkopuolisille. Nyt kuka tahansa tarpeeksi varoissaan oleva henkilö voi muuttaa asumaan Rihannan kotiin, josta ei luksusta puutu. Talossa on pysäköintipaikat 20 autolle, seitsemän makuuhuonetta ja yhdeksän kylpyhuonetta.

Robyn Rihanna Fenty on 25-vuotias poptähti, joka on myynyt maailmanlaajuisesti yhteensä 30 miljoonaa albumia. Hänet tunnetaan myös on-off-suhteestaan räppäri Chris Browniin. Neitokainen valittiin viime vuonna neljänneksi voimakkaimmaksi julkimoksi. Time-lehti nimesi Rihannan maailman sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon.